Hotel Restauracja Szczecin

Menu komunia III

Obiad – półmiski zbiorcze (dania do samoobsługi +30% więcej porcji niż osób np. na 20 osób = 26 porcji: pierś z kurczaka 9p + medaliony 9p + łosoś 8p)

Obiad

Rosół z makaronem

Dodatki impreza 1

Ziemniaki z wody

Talarki w ziołach                                                                                                   

Warzywa gotowane mix  - 2 rodzaje+ surówka  z białej kapusty - punktowo                            

Obiad dzieci

Rosół z makaronem

Filet z kurczaka

Filet z kurczaka, frytki, ketchup, surówka

Dodatki

Napoje

mix 0,8 l/ 1osoba: woda niegazowana w karafkach z miętą i cytryną, gazowana Perlage, sok pomarańczowy i jabłkowy, Kawa i  herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o

Ciasta

Ciasta z  cukierni  (3-4 rodzaje) = +50% więcej porcji niż osób dorosłych

bezy pastelowe

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}