Hotel Restauracja Szczecin

Menu komunia III

Obiad – półmiski zbiorcze (dania do samoobsługi +30% więcej porcji niż osób np. na 20 osób = 26 porcji: pierś z kurczaka 9p + medaliony 9p + łosoś 8p)

Obiad

Rosół z makaronem

Grillowana pierś z kurczaka na gorącym szpinaku

Grillowana pierś z kurczaka na gorącym szpinaku z płatkami sera mozzarella, pomidorami i pesto

Obiad dzieci

Rosół z makaronem

Filet z kurczaka

Filet z kurczaka, frytki, ketchup, surówka

Deser

1 gałka, świeże owoce, bita śmietana

Dodatki

Napoje

mix 0,8 l/ 1osoba: woda niegazowana w karafkach z miętą i cytryną, gazowana Perlage, sok pomarańczowy i jabłkowy, Kawa i  herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o

Ciasta

Ciasta z  cukierni Woźniak  sernik domowy, jabłecznik, przekładaniec/owocowe babeczki budyniowe,  + 30% więcej porcji niż osób dorosłych (np. na 25 osób = 33 porcje), bezy pastelowe

Dekoracja

Dekoracje komunia

serwetki 40*40: biel/granat/błękit/pudrowy róż, obrusy: biel/szare pokrowce białe na krzesła dla gości, lampiony srebrne wysokie, wstążka na krześle dziecka

Miejsce i cena

Sala samodzielna: kominkowa lub południowa 120/55

Sala samodzielna: kominkowa lub południowa: 
(poniżej 20 osób dorosłych dopłata 300zł)

1 osoba dorosła
120.00 PLN
1 dziecko
55.00 PLN

Sala weselna (3-4 komunie) 120/55

Sala weselna (3-4 komunie w jednym czasie)

1 os dorosła
120.00 PLN
1 dziecko
55.00 PLN

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}