Hotel Restauracja Szczecin

Dla biznesu

Sala konferencyjna w hotelu NORD to idealne miejsce na szkolenie, konferencję lub spotkanie biznesowe. Dodatkowo warunki hotelowo-restauracyjne są idealne dla firmowych, kilkudniowych spotkań integracyjnych. Przy wynajęciu sali konferencyjnej oferujemy również  Państwu od nas catering w formie bufetu szwedzkiego z kawą, herbatą, napojami zimnymi oraz słodką przekąskę.


Posiadamy 2 klimatyzowane sale konferencyjne

sala duza – 200 m2

sala mała – 60 m2

ustawienia konferencyjne, teatralne

Organizujemy

szkolenia

konferencje

spotkania biznesowe

pokazy

prezentacje

Każda sala konferencyjna jest wyposażona w

rzutnik

ekran

nagłośnienie

bezprzewodowy dostęp do internetu

bezpośrednie wyjście na ogród wypoczynkowy

Oferujemy

catering menu -->>

grilla w ogrodzie z obsługą

zakwaterowanie w hotelu

WIGILIE 2018

Wersja 1

Np. 20 osób

czas pobytu 6 godzin

Pokrowce białe bez ograniczeń/szare do 30szt

Obrusy: białe/szare, lampiony srebrne/złote, serwetki, bieżniki

choinka

dekoracje świąteczne

Kolacja godz.... - półmiski zbiorcze

  1. Barszcz z uszkami                                    20porcji
  2. Pierogi z kapustą i grzybami 50szt
  3. Pierogi ruskie             50szt
  4. Karp smażony 15p
  5. Kiszona kapusta 20p

Przekąski na zimno

  1. Ryba po grecku 2półmisków*4porcji
  2. sałatka jarzynowa 2*4p
  3. Śledź w śmietanie 2*4p
  4. Śledź w sosie chili z papryką             2*4p              
  5. Jajka w sosie tatarskim 2*5p
  6. Carpaccio ze świeżej cukinii z migdałami 2*2p
  7. Sałatka grecka 2*2p
  8. Pieczywo mieszane
  9. Masło
  10. Kawa i herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o
  11. Napoje zimne: coca cola, sok pomarańczowy i jabłkowy, woda niegazowana,/0,7l*20 osób
  12. Ciasto 3 rodzaje na lustrach                                                25p                

1 osoba = 103,00zł  brutto z 8% vat

Wersja 2

Np. 20 osób

czas pobytu 6 godzin

Pokrowce białe bez ograniczeń/szare do 30szt

Obrusy: białe/szare, lampiony srebrne/złote, serwetki, bieżniki

choinka

dekoracje świąteczne

Kolacja godz.... - półmiski zbiorcze

  1. Zupa grzybowa                                                                        20porcji
  2. Karp smażony 20p
  3. Ziemniaki puree 20p
  4. Kiszona kapusta 20p

Przekąski na zimno

  1. Ryba po grecku 2półmisków*4porcji
  2. sałatka jarzynowa 2*4p
  3. Śledź w śmietanie 2*4p
  4. Śledź w sosie chili z papryką             2*4p              
  5. Jajka w sosie tatarskim 2*5p
  6. Carpaccio ze świeżej cukinii z migdałami 2*2p
  7. Sałatka grecka 2*2p
  8. Pieczywo mieszane
  9. Masło
  10. Kawa i herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o
  11. Napoje zimne: coca cola, sok pomarańczowy i jabłkowy, woda niegazowana,/0,7l*20 osób
  12. Ciasto 3 rodzaje na lustrach                                                25p                

1 osoba = 99,00zł  brutto z 8% vat

 

Wersja 3

Np. 20 osób

czas pobytu 6 godzin

Pokrowce białe bez ograniczeń/szare do 30szt

Obrusy: białe/szare, lampiony srebrne/złote, serwetki, bieżniki

Choinka

dekoracje świąteczne

Kolacja godz.... - półmiski zbiorcze

  1. Barszcz z uszkami                                                20porcji
  2. Pierogi z kapustą i grzybami 60szt
  3. Pierogi ruskie             60szt

Przekąski na zimno

  1. Ryba po grecku 2półmisków*4porcji
  2. sałatka jarzynowa 2*4p
  3. Śledź w śmietanie 2*4p
  4. Śledź w sosie chili z papryką             2*4p              
  5. Jajka w sosie tatarskim 2*5p
  6. Carpaccio ze świeżej cukinii z migdałami 2*2p
  7. Sałatka grecka 2*2p
  8. Pieczywo mieszane
  9. Masło
  10. Kawa i herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o
  11. Napoje zimne: coca cola, sok pomarańczowy i jabłkowy, woda niegazowana,/0,7l*20 osób
  12. Ciasto 3 rodzaje na lustrach                                                25p                

1 osoba = 88,00zł  brutto z 8% vat

Wersja 4

Np. 20 osób

czas pobytu 6 godzin

Pokrowce białe bez ograniczeń/szare do 30szt

Obrusy: białe/szare, lampiony srebrne/złote, serwetki, bieżniki

choinka

dekoracje świąteczne

Kolacja godz.... - półmiski zbiorcze

  1. Barszcz z uszkami                         20porcji
  2. Pierogi z kapustą i grzybami 20szt
  3. Pierogi ruskie             20szt
  4. Filet z kurczaka zapiekany z serem i mozzarellą na gorącym szpinaku 10p
  5. Polędwiczki wieprzowe na sosie z borowików 10p
  6. Ziemniaczane rosti 15p
  7. Kapusta biała 15p

Przekąski na zimno

  1. Ryba po grecku 2półmisków*4porcji
  2. Tatar ze śledzia z marynowanymi grzybami leśnymi i grzankami 3*3p
  3. Śledź w sosie chili z papryką             2*4p              
  4. Pieczone mięsa                                    2*7p
  5. Pocałunek lata sałatka z polędwiczkami  w cieście camembert z sosem malinowym                            2*2p
  6. Sałatka bogactwo smaku z kurczakiem 2*2p
  7. Pieczywo mieszane
  8. Masło
  9. Kawa i herbata (saszetki w kopertach mix smaków), cukier, mleko, cytryna b/o
  10. Napoje zimne: coca cola, sok pomarańczowy i jabłkowy, woda niegazowana,/0,7l*20 osób
  11. Ciasto 3 rodzaje na lustrach                                                25p                

1 osoba =118,00zł  brutto z 8% vat

Dodatkowo płatne:

Wino  150ml = 12,00

Wino białe/czerwone wytrawne 1 but  = 55,00

Grzaniec 150ml = 6,90

Szarlotka na ciepło  wyrób własny  1 p = 13,00

 

Zapytanie prosimy kierować

 Manager Michał Pytlak

tel: +48 501 591 192
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}