Menu weselne 6

Powitanie Młodej Pary staropolskim zwyczajem chlebem i solą
a gości lampką szampana

Uroczysty obiad

  1. Krem z brokułów z grzanką
  2. Polędwiczki wieprzowe podawane na sosie z borowików
  3. Grillowana pierś z kurczaka na groszku cukrowym i zielonych szparagach z chrustem z boczku
  4. Kacze udka na sosie gruszkowym/ Pieczony pstrąg
  5. Ziemniaki talarki w ziołach
  6. Kluski śląskie
  7. Rosti placuszki ziemniaczane
  8. Surówki na zimno 5 rodzajów/warzywa gotowane

Przekąski na zimno

  1. Rolady z mięs pieczystych
  2. karkówka, boczek faszerowany pieczarką, łopatka, schab
  3. Patery ryb wędzonych
  4. Indyk w galarecie z brzoskwinią
  5. Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym godz.
  6. Pasztet Nord z indyka w cieście francuskim
  7. Szczupak na morzu
  8. Deski serów
  9. Sałatka z granatem, łososiem i serem lazur
  10. Sałatka z kurczakiem bogactwo smaku
  11. Carpaccio z cukinii i świeżej bazylii z migdałami
  12. Pstrąg w galarecie
  13. Roladki drobiowe w pieprzu kajeńskim
  14. Przekąski na 1 kęs:
  15. sałatki oraz warzywa z dipami w kieliszkach finger foods, koreczki imprezowe itp.
  16. Pieczywo mieszane
  17. Masło
  18. Sosy do sałatek
  19. Musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup

Przekąska na ciepło

  • Mix szaszłyczków- miniaturki 1 p = 50g

I danie na gorąco

  • Pieczone tylne udźce wieprzowe
  • Sosy na zimno
  • Ćwiartki ziemniaczane
  • Kapusta zasmażana/młoda z pomidorkami/ogórki kiszone lub małosolne wg sezonu

II danie na gorąco

  • Duszone udko z królika na sosie kurkowym z puree ziemniaczanym

III danie na gorąco

  • Boeuf strogonow
  • Pieczywo – mix

Dodatki

  1. Nocleg w apartamencie dla pary młodej wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka gratis
  2. Dekoracja sali weselnej
  3. Białe pokrowce na krzesła – gratis
  4. Szampan z truskawkami
  5. Tort weselny , figurka, fontanny do tortu
  6. Chlebek powitalny dla pary młodej

Stół słodki

  1. Ciasta z niezapomnianymi walorami smakowymi – trzy rodzaje, babeczki budyniowe z owocami, ciastka deserowe, ciasteczka drobne
  2. Bezy 2kg: białe, różowe, miętowe
  3. Pianki pastelowe
  4. Pastylki różowe i białe
  5. Malinki żelki różowe i grafitowe
  6. Owoce wg sezonu
  7. Kawa, herbata (saszetki w kopertach: mix smaków) bez ograniczeń

Cennik 2018r:

1 osoba = 315,00 (70-90 osób)
1 osoba = 295,00 (91-120)

powyżej 12o osób dorosłych ceny negocjowane