Menu weselne 3

Powitanie Młodej Pary staropolskim zwyczajem chlebem i solą
a gości lampką szampana.

Uroczysty obiad

  1. Rosół z makaronem
  2. Pierś z kurczaka faszerowana serem – szwajcar
  3. Kotlet schabowy panierowany
  4. Karkówka pieczona Hubertus w sosie śliwkowym/pieczeniowym
  5. Ziemniaki z koperkiem
  6. Kluski śląskie
  7. Talarki w ziołach
  8. Surówki trzy rodzaje punktowo podawane

Przekąski na zimno

  1. Wędliny swojskie
  2. Rolada w ziołach z kurczaka
  3. Pasztet ala nord z indyka
  4. Kulki mielone z łopatki na ciepło godz.
  5. Pstrąg w galarecie
  6. Śledź w oleju z krążkami cebuli
  7. Galaretki drobiowe
  8. Jajka w sosie tatarskim
  9. Koreczki imprezowe – mix
  10. Sałatka smak natury z kurczakiem
  11. Sałatka Caprese: sałata lodowa, mozarella, pomidory, oliwki, papryka
  12. Carpaccio z cukinii i świeżej bazylii z migdałami
  13. Pieczywo mieszane
  14. Masło
  15. Sosy do sałatek
  16. Musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup

I danie na gorąco – półmiski zbiorcze

  • Golonki po bawarsku 40%
  • Musztarda, pieczywo
  • Filet z kurczaka zapiekany z mozarellą i pomidorami cherry 60%
  • Biała kapusta

II danie na gorąco

  • Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą

III danie na gorąco

  • Pierogi ruskie z wody z okrasą
  • Pierogi z mięsem
  • Barszcz czysty

Dodatki

  1. Nocleg w apartamencie dla pary młodej wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka gratis
  2. Dekoracja sali weselnej
  3. Białe pokrowce na krzesła – gratis
  4. Szampan
  5. Tort weselny , figurka, fontanny do tortu
  6. Chlebek powitalny dla pary młodej

Stół słodki

  1. Ciasta z niezapomnianymi walorami smakowymi – trzy rodzaje, ciasteczka drobne
  2. Bezy 2kg: białe, różowe, miętowe
  3. Owoce wg sezonu
  4. Kawa, herbata bez ograniczeń

Cennik 2018r:

1 osoba = 259,00 (70-90 osób)
1 osoba = 244,00 (91-120)

powyżej 12o osób dorosłych ceny negocjowane