Menu weselne 1

Powitanie Młodej Pary staropolskim zwyczajem chlebem i solą
a gości lampką szampana.

Uroczysty obiad

  1. Rosół z makaronem
  2. Filet z kurczaka lub kotlet schabowy panierowany
  3. Ziemniaki z koperkiem
  4. Surówki trzy rodzaje punktowo podawane

Przekąski na zimno

  1. Wędliny szlachetne
  2. Rolada w ziołach z kurczaka
  3. Pasztet ala nord z indyka
  4. Kulki mielone z łopatki na ciepło godz.
  5. Ryba po grecku
  6. Śledź w oleju z krążkami cebuli
  7. Galaretki drobiowe
  8. Jajka w majonezie
  9. Grecka Zorba – sałatka
  10. Sałatka jarzynowa
  11. Półmiski warzyw konserwowych (IX-V) lub świeże (VI-VIII) wg sezonu
  12. Pieczywo mieszane
  13. Masło
  14. Sosy do sałatek
  15. Musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup

I danie na gorąco – półmiski zbiorcze

  • Mix szaszłyczków mini – wieprzowych i drobiowo-warzywnych
  • Pieczywo
  • Ketchup, musztarda

II danie na gorąco

  • Zupa gulaszowa, pieczywo

III danie na gorąco

  • Krokiety z kapustą i grzybami
  • Barszcz czysty

Dodatki

  1. Nocleg w apartamencie dla pary młodej wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka gratis
  2. Dekoracja sali weselnej
  3. Białe pokrowce na krzesła – gratis
  4. Szampan
  5. Tort weselny , figurka, fontanny do tortu
  6. Chlebek powitalny dla pary młodej

Stół słodki

  1. Ciasta z niezapomnianymi walorami smakowymi – trzy rodzaje, ciasteczka drobne
  2. Bezy 2kg: białe, różowe, miętowe
  3. Owoce wg sezonu
  4. Kawa, herbata bez ograniczeń

Cennik 2018r:

1 osoba = 217,00 (70-90 osób)
1 osoba = 207,00 (91-120)

powyżej 12o osób dorosłych ceny negocjowane