Menu weselne III .
Powitanie Młodej Pary staropolskim zwyczajem chlebem i solą, a gości lampką szampana.
Uroczysty obiad
Uroczysty obiad III
Rosół z makaronem
Pierś z kurczaka faszerowana serem – szwajcar
Kotlet schabowy panierowany
Karkówka pieczona Hubertus w sosie śliwkowym/pieczeniowym
Ziemniaki z koperkiem
Kluski śląskie
Talarki w ziołach
Surówki trzy rodzaje punktowo podawane
Przekąski na zimno
Przekąski na zimno III
Wędliny swojskie
Rolada w ziołach z kurczaka
Pasztet ala nord z indyka
Kulki mielone z łopatki na ciepło godz.
Pstrąg w galarecie
Śledź w oleju z krążkami cebuli
Galaretki drobiowe
Jajka w sosie tatarskim
Koreczki imprezowe – mix
Sałatka smak natury z kurczakiem
Sałatka Caprese: sałata lodowa, mozarella, pomidory, oliwki, papryka
Carpaccio z cukinii i świeżej bazylii z migdałami
Pieczywo mieszane
Masło
Sosy do sałatek
Musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup
I danie na gorąco
I danie na gorąco III
Golonki po bawarsku 40%
Musztarda, pieczywo
Filet z kurczaka zapiekany z mozarellą i pomidorami cherry 60%
Biała kapusta
II danie na gorąco
II danie na gorąco III
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
III danie na gorąco
III danie na gorąco III
Pierogi ruskie z wody z okrasą
Pierogi z mięsem
Barszcz czysty
Stół słodki
Stół słodki I
Ciasta z niezapomnianymi walorami smakowymi – trzy rodzaje, ciasteczka drobne
Bezy 2kg: białe, różowe, miętowe
Owoce wg sezonu
Kawa, herbata bez ograniczeń
Gratisy
Gratisy
Nocleg w apartamencie dla pary młodej wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka gratis
Dekoracja sali weselnej
Białe pokrowce na krzesła – gratis
Szampan
Tort weselny , figurka, fontanny do tortu
Chlebek powitalny dla pary młodej