Menu weselne V .
Powitanie Młodej Pary staropolskim zwyczajem chlebem i solą, a gości lampką szampana.
Uroczysty obiad
Uroczysty obiad V
Krem z fasolki szparagowej lub pomidorów lub selera lub pieczarek
Karkówka pieczone Hubertus w sosie śliwkowym/pieczeniowym
Sznycel zapiekany po hawajsku z serem i ananasem
Pierś z kurczaka w sosie mango i papryczek jalapenio aromatyzowana świeżą kolendrą z warzywami
Ziemniaki talarki w ziołach
Kluski półfrancuskie
Ziemniaki zapiekane
Buraczki na zimno
Kapusta zasmażana
Sałatka wiosenna
Przekąski na zimno
Przekąski na zimno V
Deska wędlin wędzonych: polędwica, szynka
Kiełbasa swojska, salceson
Łosoś na pumperniklu
Tatar z pstrąga na grzance
Przekąski na 1 kęs
Przekąski na 1 kęs V
sałatki oraz warzywa z dipami w kieliszkach finger foods, koreczki imprezowe itp.
Sałatka z kurczakiem i granatem
Deska serów
Świeże warzywa lub konserwowe wg sezonu
Jajka w sosie tatarskim
Jajka faszerowane mix – z serem i z pieczarkami
Pikantna sałatka tropikalna
Pieczywo mieszane
Masło
Sosy do sałatek
Musztarda, ćwikła, chrzan, ketchup
Przekąski na ciepło
Przekąska na ciepło V
Fileciki drobiowe w sosie curry
I danie na gorąco
I danie na gorąco V
Golonki po bawarsku zapiekane
Tylne ćwiartki z kurczaka
Pieczywo
Chrzan, musztarda
II danie na gorąco
II danie na gorąco V
Roladki ze śliwką kalifornijską
Kulka ryżu
Kapusta biała
III danie na gorąco
III danie na gorąco V
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
Słodki stół
Stół słodki V
Ciasta z niezapomnianymi walorami smakowymi – trzy rodzaje, babeczki budyniowe z owocami, ciasteczka drobne
Bezy 2kg: białe, różowe, miętowe
Pianki pastelowe
Pastylki różowe i białe
Malinki żelki różowe i grafitowe
Owoce wg sezonu
Kawa, herbata bez ograniczeń
Gratisy
Gratisy
Nocleg w apartamencie dla pary młodej wraz z romantycznym śniadaniem do łóżka gratis
Dekoracja sali weselnej
Białe pokrowce na krzesła – gratis
Szampan
Tort weselny , figurka, fontanny do tortu
Chlebek powitalny dla pary młodej