Hotel Restauracja Szczecin

Menu stypa VIII

Obiad

Dania podane na półmiskach: De volaille 40%, kotlet wieprzowy soute w sosie myśliwskim 30%, dorsz pieczony w warzywach 30%

Rosół z makaronem

Ziemniaki z wody z koperkiem

De volaille

Talarki w ziołach

Bukiet surówek 3 rodzaje

Kotlet wieprzowy soute w sosie myśliwskim

Dorsz pieczony w warzywach

Dodatki

Kawa, herbata bez ograniczeń

Napoje

Napoje: woda niegazowana w dzbankach z cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy  0,3l/ 1 osoba

Ciasto na paterach

Ciasto na paterach 3 rodzaje -  30% więcej porcji niż osób

Cena

Cena dorośli 52,50

52.50 PLN

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}