Hotel Restauracja Szczecin

Menu stypa VII

Obiad

Dania podane na półmiskach: karkówka pieczona Hubertus w sosie śliwkowym 30%, De volaille 30%, Morszczuk soute w sosie koperkowym 40%

Rosół z makaronem

Ziemniaki z wody z koperkiem

De volaille

Karkówka pieczona Hubertus w sosie śliwkowym

Talarki w ziołach

Bukiet surówek 3 rodzaje

Morszczuk soute w sosie koperkowym

Morszczuk soute w sosie koperkowym 40%

Dodatki

Kawa, herbata bez ograniczeń

Napoje

Napoje: woda niegazowana w dzbankach z cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy  0,3l/ 1 osoba

Ciasto na paterach

Ciasto na paterach 3 rodzaje -  30% więcej porcji niż osób

Cena

Cena dorośli 54,50

54.50 PLN

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}