Hotel Restauracja Szczecin

Menu stypa V

Obiad

Rosół z makaronem

Sznycel zapiekany z serem i pieczarkami

Sznycel  zapiekany z serem i pieczarkami

Ziemniaki z wody z koperkiem

De volaille

Karkówka pieczona Hubertus w sosie śliwkowym

Talarki w ziołach

Bukiet surówek 3 rodzaje

Dodatki

Kawa, herbata bez ograniczeń

Napoje

Napoje: woda niegazowana w dzbankach z cytryną, sok pomarańczowy i jabłkowy  0,3l/ 1 osoba

Ciasto na paterach

Ciasto na paterach 3 rodzaje -  30% więcej porcji niż osób

Cena

Cena dorośli 54,50

54.50 PLN

Proszę podaj swoje imię.
Please let us know your email address.
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Please let us know your message.
Wpisz kod widoczny na obrazku
Nieprawidłowe dane

Prospekt Hotelu PDF

Please let us know your email address.
{Captcha:body} {Captcha:validation}