Stół staropolski

All Sections Wersje

Wersje

Wersja I a

1. Kiełbasa swojska 3kg
2. Kabanosy 1kg
3. Szynka wędzona 3kg
4. Polędwica lub baleron 2kg
5. Salceson 2,5kg
6. Pasztet a'la Nord 1kg
7. Kaszanka 2kg
8. Smalec staropolski 2kg
9. Ogórki małosolne 6kg
10. Chleb biesiadny
11. Boczek wędzony 1 kg
12. dekoracja stołu staropolskiego

Wersja II a

1. Deska swojska 3kg
2. Polędwica wieprzowa wędzona 1*1,5kg
3. Szynka wędzona 1*2kg
4. Kiełbasa swojska 3kg
5. Rolada z boczku faszerowana 1*1kg
6. Karkówka pieczona 2*1,5kg
7. Pasztet z indyka 1*1,5kg
8. Łosoś na chlebku 1 patera
9. Salceson biały 1*2kg
10. Kaszanka 2kg
11. Smalec staropolski 2kg
12. Ogórki małosolne 6kg
13. Chleb biesiadny
14. Dekoracja stołu staropolskiego

Część asortymentu będzie podawana w formie pokrojonej a część na deskach w całości

Wersja III a

13. Smalec staropolski tradycyjny
14. Smalec staropolski smakowy
15. Ogórki małosolne lub kwaszone w zalewie dwa słoje
16. Chleb biesiadny
17. dekoracja stołu staropolskiego

wersja IV a

1. Smalec staropolski tradycyjny
2. Smalec staropolski smakowy
3. Ogórki małosolne lub kwaszone w zalewie dwa słoje
4. Chleb biesiadny
5. Deska swojska wędlin 2szt: szynka, kiełbasa, salceson 3kg
6. dekoracja stołu staropolskiego
7. Pasztet a’laNord z indyka 1 kg

wersja V a

1. Kabanosy wędzone 1 kg
2. Pasztet a’la Nord z indyka 1 kg
3. Kiełbasa swojska 2kg
4. Szynka wędzona 1kg
5. Salceson 1kg
6. Kaszanka 2kg
7. Rolada z boczku 1,5kg
8. Smalec staropolski 1kg
9. Ogórki małosolne 4 kg
10. Chleb biesiadny
11. dekoracja stołu staropolskiego